Der mangler ikke ord – men billeder!

Hjemmesiden her er ved at tage form, strukturen er stort set på plads, indholdet er ved at komme med. Der er stadigvæk noget, der skal skrives. Men det vi virkelig mangler er billeder på hjemmesiden. Billeder både af kirkerne og kirkegårdene og af det skønne område vi er en del af!

Hvis I har billeder af kirkerne, både udvendigt og indvendigt, fra de forskellige årstider og højtider, billeder af kirkegårdene og pæne billeder af vores omgivelser, så vil vi høre, om vi kan bruge dem på hjemmesiden?

Billeder kan sendes til sognepræsten (stc@km.dk) eller uploades her på siden. Sammen med billedet vil vi gerne have oplyst, hvornår det er taget og hvem der har taget billedet. Hvis der er personer på billedet, som er i fokus, så skal vi også have samtykke fra dem til at billedet kan bruges.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det sker ...

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

1 begivenhed,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,

0 begivenheder,